Especialistes en Algorismes i Estratègies Online SEO

Truca'nsEscriunosVisitans

Posicionament web a Alcúdia SEO al municipi d'Alcúdia, Balears

Posicionament web a Alcúdia

En el moment en què un es planteja voler fer posicionament SEO del seu negoci a una nova zona, és molt important conèixer les característiques d’aquest nou territori i dels seus habitants.

Per fer SEO a Alcúdia t’interessarà saber que:

 • És un municipi situat al nord-est de Mallorca.
 • Compta amb més de 30 km de litoral, la qual cosa la converteix en una destinació molt atractiva per al turista que visita l’illa.
 • Un altre dels atractius d’Alcúdia és que els seus carrers estan plens d’història. En ella trobaràs les seves famoses muralles, dins de les quals trobaràs el barri antic de la ciutat, restes de ciutats romanes i edificis històrics.
 • A més Alcúdia compta amb un entorn natural privilegiat, entre el qual destaca la Reserva Natural de S’Albufereta, que s’ha convertit en visita obligada per als amants de la naturalesa que visiten Mallorca.
 • A 2 km del centre d’Alcúdia trobes el Port d’Alcúdia, en el qual trobaràs una àmplia oferta d’oci.

En quin idioma fer SEO a Alcúdia?

Òbviament la resposta a aquesta pregunta sempre dependrà de quin és el nostre públic objectiu, però si vols fer SEO a Alcúdia, el més recomanable és fer SEO en altres idiomes.

Abans de res aportem algunes dades de la seva població. A Alcúdia resideixen 19.395 persones, de les quals:

 • Un 28,01% són habitants que han nascut en la zona.
 • Un 16,80% són habitants que han emigrat des de altres municipis de les Illes Balears.
 • Un 24,71% han emigrat des d’altres comunitats d’Espanya.
 • I un 30,49% de la població han emigrat des de l’estranger. Destacant els habitants que provenen de Colòmbia (12,40%), el Marroc (9,50%), l’Argentina (10,50%) i Regne Unit (8%).
Balears | SEO

Fent referència al turisme que visita Alcúdia, que en temporada alta arriba a triplicar la seva població, es pot dividir en dues:

 • el turisme de sol i platja que visita la zona en temporada alta;
 • i el turisme esportiu (ciclisme, excursions, etc.), que ve a gaudir de l’entorn natural i sol venir en temporada baixa.

El turisme que visita Alcúdia es caracteritza per ser un turisme familiar i que prové en la seva majoria de Regne Unit i d’Alemanya.

Com es pot veure, si vols fer posicionament SEO a Alcúdia, a més del castellà, és molt recomanable fer SEO en anglès i alemany.

Agència SEO a Alcúdia

A Yagle som experts en posicionament SEO. Som una agència de màrqueting online dedicada, entre altres serveis, al posicionament SEO a Alcúdia, ja que, encara que estem situats a Palma, som experts en els costums i característiques de cada zona de l’illa.

Som una agència SEO que a més del posicionament web es dedica a altres serveis dins dels màrqueting online, entre els quals destaca: Optimització de l’Experiència d’Usuari, el Posicionament SEO per AMPs i PWAs, AdWords, etc.

Per què fer posicionament SEO a Alcúdia?

La primera raó per la qual et pot interessar fer posicionament web a Alcúdia és perquè el teu negoci es troba situat en aquesta zona i necessites donar-te a conèixer als habitants de la zona i òbviament vols destacar sobre la teva competència. Un altre motiu pot ser que vens un producte o servei per a turistes i vols que el turista que arribi a Alcúdia et trobi a internet, ja que Alcúdia és una zona molt turística.

Però sigui per la raó que sigui, sempre has de comptar amb el suport d’un equip de professionals especialitzats en posicionament SEO a Alcúdia.

Posicionament Web a Alcúdia, Mallorca (Illes Balears)
Whatsapp