Especialistes en Algorismes i Estratègies Online SEO

Truca'nsEscriunosVisitans

Posicionament web a Calviá

SEO al municipi de Calvià

Posicionament web a Calvià

A l’hora de fer SEO a Calvià pot apuntar-se a diferents sectors i diversos grups de població. Aquí tens un poc d’informació sobre la zona, que pot ajudar a l’hora d’elaborar una bona estratègia SEO en el municipi de Calvià, amb la qual aconseguir una major visibilitat local.

Calvià és un dels municipis de la comunitat de les Illes Balears. Situat a la part occidental de Mallorca, al costat de la Serra de Tramuntana, s’estén fins a la Serra de Na Burguesa. La seva capital és la vila de Calvià de la qual pren el nom. Té una superfície aproximada de 145,02 km2. El municipi de Calvià ha passat de tenir 2.690 habitants en 1960, a una població de 54.000 habitants en el 2017. Aquesta explosió demogràfica no té cap precedent a les Illes Balears, i només s’explica a través del fenomen turístic i els moviments migratoris derivats d’aquest. Els habitants nadius del municipi, passen a dedicar-se al sector turístic i només alguns mantenen la seva dedicació a l’agricultura i la ramaderia com a font d’ingressos. També té rellevància la població que es dedica a la construcció, enfocada majorment al sector turístic i residencial. Amb l’arribada del turisme canvia la distribució geogràfica de la població que es mou cap a la costa quan abans s’havia concentrat als nuclis de Calvià i Capdellà. La majoria dels nous habitants són procedents de la península, però també hi ha gran afluència d’estrangers, sobretot britànics i alemanys.

En quins idiomes fer SEO a Calvià?

Per fer posicionament SEO a Calvià, és molt important tenir en compte quin idioma o idiomes parla el públic objectiu que es vol atreure.

Segons dades publicades procedents del padró municipal del 2017, el 12,26% d’habitants empadronats a Calvià, han nascut en aquest municipi, el 26% són procedents d’altres municipis de les Illes Balears, el 27,30% d’altres comunitats autònomes i el 33,78% d’altres països.

Calvià és líder turístic a Mallorca amb més de 60.000 places hoteleres que constitueixen el 21% de tota l’illa. Els turistes repartits en diferents zones del municipi com Palmanova, Magaluf, Santa Ponça o Paguera, parlen diferents idiomes, però els que predominen són l’alemany i l’anglès, que no només parlen els turistes, sinó els estrangers residents a l’illa. Per tant a l’hora d’elaborar una estratègia SEO a Calvià caldria plantejar-se utilitzar aquests dos idiomes, a més del castellà i el català.

Peguera | SEO

Per què fer posicionament SEO a Calvià?

Fer SEO local a Calvià és una opció intel·ligent per a qualsevol empresa o negoci interessat a donar-se a conèixer en l’entorn local, atreure clients i augmentar les vendes de productes o serveis. Situat en el sud-oest de Mallorca, a només 20 minuts de l’aeroport, Calvià ofereix una excel·lent infraestructura hotelera, i abundants serveis en totes les seves zones de platja. El municipi de Calvià és un dels més rics d’Europa i la seva capital, Calvià, és una de les ciutats de Balears amb major renda per càpita, gràcies al turisme. Encara que la ramaderia i l’agricultura són una font d’ingressos per a les famílies, la seva economia s’orienta sobretot a donar suport al sector del turisme i la indústria de la construcció. Negocis relacionats amb aquest últim, com per exemple les immobiliàries i també qualsevol empresa relacionada amb el turisme, tenen un ampli mercat cap al qual apuntar en la seva estratègia SEO a Calvià. Actualment s’està promovent, a més, el turisme en fires i congressos turístics, mitjançant campanyes de màrqueting i captació, amb associacions i touroperadors, i fomentant les activitats i trobades, molt especialment en el turisme esportiu.

Actualment vivim a una època on la gent va buscant informació alhora que camina. Les cerques de veu faciliten molt aquest fet. A més a Calvià és molt fàcil connectar-se a Internet. Existeixen zones WIFI en les principals platges del municipi, sense clau d’accés ni restricció de temps, per tant possibles clients poden estar buscant informació local sobre botigues i restaurants, per exemple, prop de la zona, mentre passegen o estan a la platja. Per tant, a l’hora de fer posicionament a Calvià, és molt útil conèixer el necessari per arribar als usuaris mòbils i aconseguir una major visibilitat local.

Agència SEO a Calvià

En la nostra agència SEO situada a Palma, ens agrada conèixer la cultura i costums de les diferents zones on fem els nostres treballs, amb la finalitat d’aconseguir donar a conèixer els serveis i productes dels nostres clients en zones concretes, com per exemple és el cas del SEO local a Calvià.

Destaquem entre les agències de màrqueting pel nostre treball professional gràcies als anys d’experiència i el tracte pròxim que oferim als nostres clients. Com a agència SEO a Mallorca, oferim serveis d’AdWords, optimització de l’experiència d’usuari, posicionament d’aplicacions web i reputació online, som líders a Mallorca com agència CRO i agència UXO i treballem perquè els nostres clients siguin els primers en el seu sector.

Posicionament Web a Calvià, Mallorca (Illes Balears)
Whatsapp