Especialistes en Algorismes i Estratègies Online SEO

Truca'nsEscriunosVisitans

Posicionamento web a Pollença SEO a Pollença

Posicionament web a Pollença

Diferents són els motius pels quals una empresa li podria interessar fer posicionament SEO a Pollença, però sigui per la raó que sigui, és important abans conèixer les característiques de la zona i costums dels seus habitants.

Pollença és un petit municipi situat al nord de Mallorca, ocupant 35 km de litoral i situat en els últims 26 km de la Serra de Tramuntana. És considerat un dels racons més bonics de l’illa, gràcies a les seves platges i al seu paratge natural, i també per ser una zona plena d’història amb multitud de monuments, museus, galeries d’art i edificis històrics, comptant fins i tot amb un jaciment arqueològic, Coves de l’Alzinaret.

Entre altres esdeveniments que es celebren a Pollença, cal destacar la recreació de la batalla entre moros i cristians que es celebra a l’agost, esdeveniment que atreu a molts de turistes i residents d’altres zones de Mallorca.

En quin idioma fer SEO a Pollença?

La primera pregunta que t’has de fer abans d’establir qualsevol estratègia de màrqueting és, quin és el meu públic objectiu? Una vegada que tinguis això clar, has d’adaptar la teva estratègia per arribar al teu possible client, per la qual cosa és imprescindible conèixer en quin idioma es comunica. Si vols fer posicionament web a Pollença, t’interessarà saber que:

  • Pollença compta amb 16.157 habitants, dels quals un 50,99% són habitants nascuts a la zona.
  • Un 10,26% de la població ha emigrat a Pollença des d’altres municipis de les Illes Balears.
  • Un 15,86% ha emigrat des d’altres comunitats d’Espanya.
  • Un 22,89% dels habitants ha emigrat des d’altres països estrangers, entre els que destaquen els que provenen del Regne Unit, sent un 17,7% i de Romania, un 11,50%.
Pollensa | SEO

Una altra dada interessant si vols fer SEO a Pollença és saber que és una zona que es caracteritza per ser molt turística , arribant a augmentar la seva població durant la temporada estival a més del doble de la seva població, aconseguint els 36.400 habitants.

El perfil del turista que la visita es caracteritza per ser famílies i parelles de més de 40 anys i de nacionalitat britànica. Veient les seves xifres, i si t’estàs plantejant fer posicionament SEO a Pollença en altres idiomes, seria convenient que fessis SEO en anglès, ja que els britànics no només són el turistes que més visiten la zona, sinó que també són el major nombre de residents estrangers que hi ha a Pollença durant tot l’any.

Agència SEO a Pollença

A Yagle som experts en posicionament SEO. Som una agència de màrqueting online dedicada, entre altres serveis, al posicionament SEO a Pollença.

La nostra agència es troba situada a Palma, i som experts en conèixer les costums i característiques de cada zona de l’illa. Som una agència SEO que a més del posicionament web es dedica a altres serveis dins del màrqueting online, entre els quals destaca: la Reputació Online, l’Optimització de l’Experiència d’Usuari, el Posicionament SEO per AMPs i PWAs, AdWords, etc.

Per què fer posicionament SEO a Pollença?

Lògicament, si el teu negoci es troba a Pollença, seria molt recomanable, que fessis posicionament web a Pollença perquè, encara que estàs en un municipi petit, ja no és com abans que tothom es coneixia i amb això ja era suficient, actualment, i més encara la gent jove, l’eina de cerca és internet, i si no apareixes a internet, no existeixes.

Un altre dels motius per fer posicionament SEO a Pollença és perquè el teu producte o servei està enfocat als turistes. Ja que és una zona molt turística en l’època estival, arribant a suportar més del doble de la seva població que en temporada baixa.

Posicionament Web a Pollença, Mallorca (Illes Balears)
Whatsapp