Especialistes en Algorismes i Estratègies Online SEO

Truca'nsEscriunosVisitans

equip integrat per consultors i experts SEO

Equip Yagle: qui som?

L’equip Yagle és un grup de professionals compost per consultors i experts SEO a Mallorca. Cadascun d’ells s’ha especialitzat en diferents àrees de coneixement, que influeixen directament en els paràmetres que utilitza Google per al posicionament SEO o el posicionament en motors de cercadors. Així, perfils com a consultor SEO, dissenyador gràfic, desenvolupador web o programador web es troben integrats a l’equip Yagle.

I per què decidim assignar a cadascun dels nostres experts SEO una àrea de treball diferent? Perquè creim que, dividint les nostres forces, podem cobrir satisfactòriament totes les necessitats que requereix qualsevol projecte online; la qual cosa ens permet oferir el millor suport possible tant als nostres projectes, com als dels nostres clients SEO. La fórmula és senzilla encara que eficaç: tenir cadascun dels millors a cada àrea, i alhora treballar com a equip per aconseguir els objectius i obtenir resultats. Com va dir Ray Kroc: Cap de nosaltres és millor que tots nosaltres junts.

experts SEO | SEO

Gustavo Baron

experts SEO | SEO

Manuel Rodríguez

experts SEO | SEO

Roque Estañ

experts SEO | SEO

Mabel del Pozo

Dins de l’equip d’experts SEO trobem:

Director executiu (CEO) i consultor SEO

Gustavo Barón, CEO de Yagle, és el consultor SEO de l’equip i viu a Palma de Mallorca. Amb més de 15 anys d’experiència posicionant a gran quantitat d’empreses en diferents motors de cerca (principalment Google), tant a Mallorca com a altres llocs d’Espanya i Europa. A més de ser director i professor de l’Academia Animartec, és investigador i desenvolupador d’algorismes per a SEO, raons per les quals ha estat convidat com a ponent en diverses xerrades i conferències sobre màrqueting i posicionament SEO a nivell nacional. De fet, el seu esforç i autoexigència a l’hora de realitzar el seu treball li ha portat a crear les seves pròpies eines SEO per a poder millorar les seves investigacions i ajudar als seus clients. Les seves passions són les matemàtiques, intel·ligència artificial i xarxes neuronals aplicades a la web, estratègia SEO i el posicionament a Google.

experts SEO | SEO

El nostre expert SEO en disseny i maquetació web

El nostre expert SEO de disseny i maquetació web en HTML, CSS i JS compta amb més de 10 anys d’experiència treballant amb codis i desenvolupant pàgines web específicament per al posicionament SEO en cercadors. Li encanta està al corrent de les noves eines i codis amb els que millorar l’experiència d’usuari (UX), la qual cosa beneficia enormement al posicionament SEO en augmentar la permanència en el lloc, anul·lar la tasa de rebot i fidelitzar clients, usuaris i visitants. Evidentment, tot això pensant sempre en la total compatibilitat amb la multitud de dispositius i navegadors web que existeixen actualment, per a poder donar el millor en els projectes SEO dels nostres clients.

experts SEO | SEO

El nostre expert SEO en disseny gràfic per a web

La nostra experta SEO en disseny gràfic és qui s’encarrega de la imatge de marca tant de l’empresa com dels nostres clients, donant tots el dissenys, logos i imatges necessàries per cadascun dels nostres projectes SEO. És important tenir en compte que, a l’hora de donar suport al text d’una web amb una foto, no repetim la mateixa imatge per a diferents clients, tampoc utilitzem imatges sense haver-les comprat prèviament. Això és molt important per al posicionament SEO, ja que Google penalitza tant la duplicitat d’imatges com l`ús il·legal d’imatges amb drets d’autor.

D’altra banda, la nostra experta SEO en disseny gràfic també s’encarrega d’optimitzar cadascuna de les imatges utilitzades en les webs dels nostres clients per als diferents cercadors existents, com podria ser: canvis de grandàries segons el dispositiu o reducció del pes dels arxius per a augmentar la velocitat de càrrega de la pàgina.

experts SEO | SEO

El nostre expert SEO en programació web

El nostre expert SEO en programació web analitza cadascun dels scripts per a optimitzar els resultats de cerca orgànics o naturals. Crea scripts propis d’estadístiques, seguiment, pàgines AMP (Accelerated Mobile Pages), Progressive Web Apps (PWAs) i codis per a potenciar els microdatos o formats enriquits de les pàgines. A més, també és l’encarregat de desenvolupar scripts utilitzant intel·ligència artificial, millorant la disposició del elements a la web amb cada visitant. D’aquesta manera, els motors de cerca poden interpretar millor la informació i beneficiar la posició dels nostres clients.

experts SEO | SEO

El nostre expert SEO en publicitat online

El nostre expert en publicitat online destaca per la seva metodologia a l’hora de crear campanyes en diferents plataformes publicitàries disponibles avui dia en el mercat, entre les quals destaquen Google Adwords (publicitat de pagament a Google, webs, apps i Youtube) i Facebook Ads. El seu treball resideix en la investigació de paraules clau per a identificar quines són les paraules més rendibles per al client, tenint en compte tant el volum de cerca com l’estacionalitat de cada paraula per a saber perfectament com rendirà a la llarga. D’igual manera, també fa un estudi i seguiment del comportament de l’usuari perquè, si bé el nostre treball acaba quan l’usuari fa clic, ens agrada analitzar el que passa després del clic a fi d’assegurar-nos que els usuaris que accedeixen a la web es tradueixen en visites de qualitat per als nostres clients.

experts SEO | SEO

El nostre expert SEO en redacció i traducció de contingut

A fi d’abastar la major quantitat de públic possible, el nostre expert SEO en redacció i traducció de contingut duu a terme un estudi, no només de les paraules clau a posicionar, sinó també de tota la informació que gira entorn d’elles. D’aquesta manera, mitjançant l’ús de sinònims o paraules relacionades poden arribar a tota mena de públic, des de persones de diferent edat fins a persones de diferent cultura o classe social. Tot això utilitzant un elevat nivell de llegibilitat i cuidant fins al més mínim detall de les expressions i modismes de cada país o llengua idiomàtica (el fet de que una pàgina contingui errors ortogràfics o de sentit pot ser un detonant perquè els usuaris no contactin amb l’empresa).

D’altra banda, el nostre expert SEO en redacció i traducció de contingut, amb l’objectiu d’oferir informació rellevant per als futurs usuaris, també s’encarrega d’investigar i analitzar a la competència, fent una crítica constructiva del que fan bé i del que fan malament per a saber perfectament quines parts potenciar del producte o servei del nostre client.

experts SEO | SEO
Sol·licita PRESSUPOST al nostre equip d'experts en màrqueting;

...perquè no pots deixar el teu negoci a mans de becaris o practicants.

Equip Yagle: Què ens diferencia?

Reconeguem-ho, una agència de màrqueting online és, en definitiva, el seu equip. Tots els nostres clients han valorat la nostra trajectòria de més de 12 anys, les nostres instal·lacions, els resultats obtinguts,etc. però res és comparable amb el nostre equip d’experts en SEO. Som un equip d’investigadors i professors en cada àrea.

No som partidaris de crear blogs que detallin estratègies que utilitzem amb els nostres clients (la seva competència podria utilitzar-les). Qualsevol publicació i indiscreció publicada a Internet serà indexada per Google. Tot el que s’investiga al nostre laboratori i departament d’I+D és per als nostres clients i compartit discretament amb alguns dels nostres alumnes.

Aquest departament d’I+D és conseqüència de la nostra predilecció per la recerca i per la necessitat d’estar atent davant cercadors com Google, que sofreix més de 500 modificacions a l’any en els seus algorismes. És veritat que algunes són molt importants, i unes altres són més insignificants. No obstant això, per a saber que una modificació és insignificant o important cal vigilar, llegir i analitzar aquests canvis, i si és necessari, aplicar els canvis pertinents i continuar beneficiant als nostres clients. Posicionar en cercadors és una tasca diària i constant.

A continuació oferim algunes de les nostres avantatges competitives respecte a altres agències SEO:

No treballem amb becaris, passants ni principiants

L’equip Yagle no està integrat per becaris ni principiants. Si bé és cert que a vegades hem ajudat a alumnes oferint pràctiques a l’empresa, sempre han treballat en projectes propis i mai en projectes dels nostres clients.

No treballem amb freelance econòmics d’altres països

A Yagle no treballem amb personal freelance econòmic d’altres països. Ja que no treballen ni de la mateixa forma, ni amb la mateixa qualitat que nosaltres. Fer ús d’aquestes figures és una decisió molt arriscada, ja que molts no són experts en posicionament SEO i poden acabar perjudicant als nostres clients.

Relació personal i fluida

A cadascun de nosaltres ens apassiona el nostre treball, i tota l’experiència SEO, de SEM Adwords, en Social Media, Apps, etc. la transmetem als nostres clients. Quant més informats estiguin, més tranquils estaran amb treball realitzat. Sempre ens impliquem en el projecte dels nostres clients i fem tot el possible perquè arribin els seus objectius. Així, aconseguim any rere any, una gran confiança i un tracte personal i fluid.

Preferim la qualitat a la quantitat

El nostre objectiu mai va ser una cartera infinita de clients. Però sabíem que gairebé cap agència SEO podia donar-se el luxe de preferir qualitat a quantitat de clients. Recorrem al que millor se’ns dóna: l’estratègia. I com preferíem tenir un contacte personalitzat amb cadascun dels nostres clients i oferir-los un servei de qualitat, delimitem els nostres serveis de posicionament web a un únic client per sector. Creiem fermament que aquest tipus de filosofia no només és beneficiosa per a nosaltres, sinó per a ells; perquè tenen la seguretat que mai treballarem per a la seva competència.

No utilitzem eines online massives

En el nostre mètode de treball, no utilitzem eines online massives o automàtiques, ja que poden perjudicar els projectes SEO dels nostres clients. Qualsevol expert en posicionament web sap que totes les eines online donen resultats diferents realitzant la mateixa cerca. És per aquest motiu que hem creat eines pròpies que no només analitzen els seus propis resultats sinó que estableixen la mitjana entre més de 8 eines de pagament i fiables a nivell internacional.

La personalitat del nostre equip

El nostre equip humà destaca per:

  • L’actitud apassionada d’aquells que els agrada treballar.
  • La seva empatia sincera cap a cada client.
  • La curiositat necessària per a cada investigació.
  • La seva implicació a cada projecte.
  • Voler sempre millorar i estar en constant actualització.
  • Ser grans professionals, abans de res, bones persones.
Sol·licita PRESSUPOST al nostre equip d'experts en màrqueting;
Whatsapp