Especialistes en Algorismes i Estratègies Online SEO

Truca'nsEscriunosVisitans

Serveis de

màrqueting online

Serveis de posicionament

Avui dia, qualsevol empresari ha de fer tot el necessari perquè el seu negoci tingui la major visibilitat possible en les diferents plataformes disponibles en el mercat; entre les quals destaquen els cercadors, les xarxes socials i les aplicacions per ser les que major volum de públic atreuen.

La nostra agència de màrqueting online ofereix un ampli ventall de serveis seo de posicionament de marca per a totat mena de productes o serveis, cobrint qualsevol necessitat que pugui tenir el nostre client en aquest món de màrqueting digital. Comptem amb un equip de professionals especialitzats en diferents camps (programació web, disseny web, disseny gràfic, Google Adwords, redacció i traducció) que treballen a l’uníson amb l’únic objectiu d’aconseguir el millor resultat per al teu negoci.

Dins dels serveis de màrqueting online que oferim per posicionar el teu negoci a internet trobem:

SEO i serveis de màrqueting online

En el nostre servei de posicionament SEO, la nostra prioritat és dur a terme totes les modificacions pertinents per millorar la visibilitat del nostre client a Google, posicionant el seu negoci entre els primers resultats de cerca amb aquelles paraules claus per les quals vol que el seu públic objectiu li trobi.

Yagle realitza SEO a origen, la qual cosa significa que no només posicionem als nostres clients per a usuaris que busquen des de Mallorca, sinó que també podem posicionar-los per a cerques a nivell nacional, internacional, en altres idiomes i, sobretot, per a cadascun dels diferents dominis de Google (.de, .co, .uk, .it, .fr, etc.), independentment del país.

serveis de posicionament | SEO

Per tant, aquestes són algunes de les funcions que pots esperar de nosaltres si contractes el nostre servei de posicionament en motors de cerca:

 • Resultats o enllaços web optimitzats (SEO pròpiament dit).
 • Resultats o enllaços web avançats (Rich Snippets).
 • Posicionament a primera pàgina amb més d’una paraula clau.
 • Creació de fitxes de Google My Business.
 • Gestió de fitxes de Google My Business.
 • Suggeriments del Local Pack (relacionat amb Google Maps).
 • Notícies destacades i Accelerate Mobile Pages.
 • Ofertes de vol del Google Flights. Definicions, sinònims, resultats de càlcul, etc.
 • Definicions, sinònims, resultats de càlcul, etc.
 • Productes de Google Shopping.
 • Suggeriments d’imatges.
Cobrim tots els serveis de màrqueting online; (Sol·licita PRESSUPOST)

...perquè contractar-nos és com tenir un comercial 24h a Internet.

serveis de posicionament | SEO

Serveis SEM AdWords

El nostre servei per a la creació, gestió i optimització de campanyes de Google Adwords està destinat a clients que volen posicionar el seu negoci a la primera pàgina de Google en molt poc temps. És un servei ràpid i eficaç que ens permet posicionar-nos en qualsevol ubicació i per qualsevol tipus de cerca; si bé és cert que com més gran sigui la competència de la paraula clau, major serà el pagament per clic.

Per aquesta raó, abans de crear les campanyes SEM (Search Engine Marketing en anglès) per al nostres clients, identifiquem les paraules claus més rellevants, tenint com a paràmetres no només el volum de cerca de cadascuna, sinó el cost que suposaran i la possibilitat de que generin conversió.

Aquest servei SEM està especialment indicat per a productes estacionals o ofertes flash, perquè en aquests casos es requereix una interacció gairebé immediata per part dels usuaris i no hi ha temps suficient per posicionar-se a Google de forma orgànica. També és un servei que molts del nostres clients trien durant els primers mesos del seu posicionament SEO, perquè mentre van pujant en els resultats naturals de Google, la seva web aconsegueix trànsit de qualitat i visites de potencials clients. No obstant això, una vegada que el client està ben posicionat en el cercador, li recomanem deixar d’utilitzar aquest servei, perquè ningú vol pagar a Google tota la vida per cada clic que rep el seu anunci.

Reputació Online (ORM)

Com a especialistes en màrqueting online no podem obviar la importància que han adquirit en aquests últims anys les ressenyes, valoracions i comentaris que s’escriuen per internet per a qualificar empreses. Avui dia, el que els usuaris opinen de nosaltres és influenciable per a cada potencial client que ho llegeix. Les experiències dels que comenten es projecten en els usuaris, afectant directament en la decisió de compra.

Per aquest motiu, si comets un error, per molt petit que sigui i en qualsevol àmbit, es pot deslligar un devessall d’opinions negatives que, a vegades, es torna viral. Aquesta viralitat, si bé és cert que no dura per sempre, afectarà a la qualitat del teu producte o servei i definirà el que la gent recordarà de tu.

serveis de posicionament | SEO

En definitiva, si la teva reputació online està en perill i no saps gestionar aquest problema a temps, no només es perjudica la imatge de l’empresa, sinó que també disminueix en gran manera l’entrada de nus usuaris i, amb això, la taxa de conversions. Per tant, en el nostre servei de Reputació Online elaborem estratègies de màrqueting online segons les necessitats que presenti la teva situació actual, aportant solucions que agradin a l’usuari i disminueixin el mal el màxim possible, aconseguint recuperar la confiança que fins llavors s’havia dipositat en tu.

serveis de posicionament | SEO

CRO i UXO per a Webs

Si bé comptem amb consultors SEO que podran assessorar-te i guiar-te, no som una consultoria SEO i, per tant, preferim deixar la planificació i desenvolupament de projectes online a empreses que es dediquen específicament a això. El principal treball de Yagle consisteix a triar l'estratègia de màrqueting adequada i executar les optimitzacions web necessàries perquè el projecte online rebi els objectius desitjats.

L’optimització web es posa al servei del client amb la finalitat d’analitzar el seu lloc web i treballem per a avaluar quines accions haurien de realitzar-se per millorar els resultats obtinguts via internet (auditories i analítica web).

A més, mesurem el comportament de l’usuari per a identificar possibles problemes en el camí a la conversió: consultant la taxa de rebot, la funcionalitat de la web, els passos necessaris per a realitzar una compra, l’estructuració de la web o l’organització del contingut, entre molts altres paràmetres. Això ens ofereix una idea clara de quines optimitzacions necessita la web del nostre client perquè la publicitat funcioni.

Conseqüentment, dins del nostre servei d’optimització web podríem dir que ens centrem especialment en l’optimització de l’experiència d’usuari (UXO en anglès) i en l’optimització de conversions (CRO en anglès); ja que la combinació d’ambdues es tradueix en una millora de l’experiència de l’usuari mentre navega per la web i un augment de la taxa de conversions. Treballar constantment perquè els nostres clients siguin els millors en el seu sector és una de les moltes raons per les quals, a més d’agència de màrqueting online, som l’agència CRO i agència UXO líder a Mallorca.

Cobrim tots els serveis de màrqueting online; (Sol·licita PRESSUPOST)
Whatsapp