Especialistes en Algorismes i Estratègies Online SEO

Truca'nsEscriunosVisitans

Posicionament SEO

a Mallorca

SEO o posicionament web a Mallorca

Abans de començar a parlar sobre les avantatges de contractar posicionament a Google, ens agradaria destacar que nosaltres estem primers a Google, no per casualitat, sinó per un conjunt de factors aconseguits i buscats estratègicament. Però ens agradaria explicar això millor, perquè si estàs pensant contractar els nostres serveis, això és molt important.

En totes les cerques: “agència SEO Mallorca”, “experts en SEO” o “experts en posicionament SEO a Mallorca”, etc. el cercador Google ens posa entre els primers. Primers en resultats orgànics i primers en el local pack (mapa de recomanació de les millors empreses de la zona).

posicionament a Mallorca | SEO

Sortir els primers, quan els que competeixen amb nosaltres són agències SEO o experts SEO, es deu a unes quantes raons que comentarem a continuació, perquè també són estratègies que utilitzem amb els nostres clients (que també estan entre els primers a Google):

 • Cada mes, la nostra web té modificacions internes (estructurals o de contingut) i externes (enllaços i esments per millorar la reputació online).
 • El lloc web està pensat estratègicament tant per als cercadors com per als usuaris, amb més d’un 98% de visibilitat i un 95% de rendiment entre les eines que qualifiquen els llocs a internet per a Google.
 • YAGLE és un nom del qual el domini .com va ser comprat en 2003 i més tard venut. Posteriorment en el 2011 li passem tota l’autoritat a Yagle.es.
 • El codi i les paraules clau estan treballades en tot el contingut de cadascuna de les seves pàgines (la llegibilitat, les negretes i itàliques, la quantitat i densitat de paraules, sinònims, paraules relacionades, enllaços interns i externs, etc.).
 • La nostra reputació online és positiva en més d’un 98% (sempre hi ha algun competidor que et posa alguna estrella negativa… però al final no es pot lluitar amb més de 300 clients i opinions positives).
 • Són moltíssimes les tècniques i trucs que utilitzem, tant per a nosaltres com per a tots els nostres clients.

Ara sí, Reputació, Màrqueting i SEO (a Mallorca)

Primer unes dades sobre Balears i Mallorca particularment:

 • Balears, juntament amb Madrid, són les comunitats que tenen més habitants que utilitzen internet.
 • Mallorca és una de les localitats amb un major creixement econòmic d’Espanya gràcies, en la seva major part, a la gran afluència de turistes que visiten l’illa durant tot l’any. Sobretot en l’època estival, arribant a un 97% d’ocupació.
 • Mallorca té una densitat de població (234 habitants per km2) molt superior a la de la resta de comunitats i també es troba en ella un gran nombre d’estrangers residents, en la seva majoria alemanys i anglesos.
 • Balears i Mallorca en particular, és visitada per turistes que dupliquen o tripliquen la seva població en l’estiu i la gran majoria d’ells tenen un alt poder adquisitiu.
 • A nivell local, els habitants i residents de l’illa són fàcils de fidelitzar. Si se’ls dóna un servei fàcil de gestionar, amb un preu raonable i sense sorpreses, els clients no canvien de proveïdor. Per això, el posicionament a Mallorca és un canal d’entrada de nous i potencials clients amb una taxa de fidelitat molt elevada.
Posicionament Web a Mallorca (Illes Balears); (Sol·licita PRESSUPOST)

...perquè només els locals coneixem als mallorquins, residents i turistes estrangers.

En quins idiomes posicionar una web a Mallorca?

La majoria de les empreses, professionals o comerços locals tenen molt clar quins són els seus clients i quins idiomes són els que més necessiten. Ara bé, pot succeir que alguna empresa o professional de la península, nou resident o estranger desitgi promocionar el seu negoci a Mallorca i busqui alguns consells i suggeriments. Aquí tens un: en general, la majoria dels productes i serveis s’orienten al mercat espanyol, alemany i anglès majoritàriament.

posicionament a Mallorca | SEO

Però no tots tenen el mateix mercat objectiu, cal considerar que les zones també determinen al públic o audiència dins de l’illa. En zones com l’Arenal predomina el turisme alemany, mentre que en Calvià (concretament a Magaluf) és majoria el turista anglès. També hem de diferenciar al turista i al resident. Els turistes alemanys prefereixen zones de platja, mentre que els residents busquen pobles com a millor opció per a ells. L’edat, el poder adquisitiu, si viatgen amb la família, parella, amics, etc. tot influeix en el moment d’instal·lar-se o visitar els municipis de Mallorca.

La nostra agència SEO està situada a Mallorca i, encara que portem molts anys a l’illa, sempre realitzem un estudi previ tenint en compte les característiques del producte o servei de qui ens contracta i les del seu potencial client.

La nostra agència SEO a Mallorca

 • Tenim més de 15 anys de TRAJECTÒRIA i EXPERIÈNCIA. Treballant amb petites i grans empreses, hem acumulat molts anys d’experiència que parlen per si sols, i els nostres clients ho poden confirmar.
 • Si ens coneixes per l’Acadèmia Animartec, sabràs que tant el director com tots els professors, formem l’equip de treball per a cadascun dels nostres clients.
 • Els nostres serveis NO SÓN INTEGRALS. No creiem en les empreses que “poden fer tot”. És veritat que els nostres coneixements ens permeten fer una botiga online, Apps, Webs, i tot tipus de plataformes online, però hem preferit aprofundir, en lloc d’abastar. Per això, l’estudi, recerca i treballs de cadascun dels nostres serveis se centra en el màrqueting online, estratègia SEO i algorismes, gestió d’esments i reputació online en xarxes socials, resultats de cerca, auditoria i consultoria per al correcte disseny web, etc. Creiem que posicionar-se com els millors per a Google, entre els primers resultats, requereix habilitats necessàries que han d’estar en constant actualització.
 • YAGLE té el privilegi de posicionar-se en les primeres cerques, per damunt de totes les agències SEO de l’illa. Per què no realitzes una prova i cerques a Google: SEO a Inca, SEO a Manacor, SEO a Calvià, SEO a Alcúdia, SEO a Pollença i òbviament SEO a Palma?
 • NO UTILITZEM PLANTILLES tipus Wordpress o Joomla per als nostres clients. Aquestes provoquen una dependència estructural i poden perjudicar a la promoció, ja que tots els llocs amb aquestes estructures necessiten contínuament actualitzacions, antispam, etc. i, a més, si el client és creatiu i desitja modificar la seva web per sorti-se de les típiques plantilles, tindrà més problemes i alguns obstacles per posicionar qualsevol producte o servei.
 • NO TREBALLEM AMB BECARIS O PASSANTS. No podem deixar en mans d’un aprenent a clients que estan confiant temps, diners i objectius empresarials amb nosaltres. Si una empresa te becaris i passants per què creus que és? Per altruisme? Doncs no, sinó perquè els pot pagar la meitat del que hauria de pagar a un treballador normal amb experiència. Això no només perjudica al client, sinó també al món laboral.
Posicionament Web a Mallorca (Illes Balears); (Sol·licita PRESSUPOST)
Whatsapp